KLUB TEHNIKE LUDBREG

Klub tehnike je nestranačka, nevladina i neprofitna udruga slobodno udruženih stručnjaka za tehniku i drugih građana koji u njoj ostvaruju svoje osobne i zajedničke interese u području tehnike, tehnologije, STEM-a. Udruga je osnovana i registrirana 2022. godine prema Zakonu o udrugama nastavljajući programski sustav Zajednice tehničke kulture Ludbreg. Članovi Kluba tehnike su stručnjaci, učitelji, roditelji, studenti i učenici koji su zainteresirani za unapređenje tehničkih znanja osposobljavanjem i omogućivanjem stvaralačkog rada odnosno izražavanja i potvrđivanja stvaralačkih sposobnosti, znanja i vještina u području tehničke kulture, obrazovanja i obrazovnog sustava.
Načela djelovanja •Provođenje projekata za opće dobro i društveno korisnih projekata. •Dobri i kvalitetni međuljudski odnosi temeljeni na entuzijazmu, kreativnosti, otvorenosti, inovativnosti i konstruktivnom radu u postizanju postavljenih ciljeva •Odgovornost, stručnost, efikasnost, timski rad, kolegijalnost i preuzimanje odgovornosti za posao koji se obavlja.

Naša misija i vrijednosti

Misija Klub tehnike razvija, potiče i provodi programe i projekte u STEM području te utječe na motiviranje mladih steknu temeljna tehnička i informatička te opća znanja koja im omogućuju da otkriju svoj talent i razviju stvaralačke sposobnosti.   Vrijednosti Jednaka dostupnost obrazovanja, pravednost, sprječavanje diskriminacije, transparentnost i kritičko mišljenje, tolerancija i dijalog, socijalna osjetljivost koje vode razini obrazovanja koja omogućuje osobi da bude slobodan u odabiru zanimanja i samoostvarenju osobe.  

Gdje smo?

Naše prostorije sastoje se od: učionice, radionice elektronike i radionice modelastva. Smještene su na drugom katu zgrade na adresi: Trg Svetog Trojstva 14

SKOCKANO certifikat

Sustav osiguravanja kvalitete neformalnih obrazovnih programa “SKOCKANO” je skup standarda i kriterija provedbom kojih organizacija jamči kvalitetu svojih neformalnih obrazovnih programa. Sustav je namijenjen organizacijama civilnog društva (OCD) koje provode neformalne obrazovne programe kako bi stalno imale u vidu potrebu za brigom o kvaliteti svojih neformalnih obrazovnih programa.

PRIDRUŽI SE I TI!

UPISI: PONEDJELJKOM U 19.30h SUBOTOM  U 10.00h

O nama

Naša udruga

Copyright © 2023 Klub tehnike Ludbreg